Подготовка за интервю

Иииииии - успех! Стигате до заветния момент, в който сте поканени на интервю за работата, за която сте кандидатствали преди време. А сега какво? Може би не осъзнавате, но това е само началото на същинското състезание. И трябва да покажете най-доброто от себе си по най-подходящия начин. Това е Вашият момент да се отличите от всички останали кандидати. И заедно ще се борим за това да не пропуснете шанса си!

За кого са подходящи услугите ни по подготовка за интервю?

  • За всички, които изпитват притеснения или се чувстват несигурни при среща с потенциални работодатели и искат да се подготвят възможно най-добре за интервюто си.

  • За всички, които активно кандидатстват за работа и са в очакване на разговори (по телефон или имейл) с работодатели.

  • За всички, които вече са получили покана за интервю за работа.

Защо да ни се доверите?
  • Имаме грижата срещата ни да се превърне в “генерална репетиция” за същинското представяне. Провеждаме тестово интервю за работа, за да анализираме поведението Ви, да обобщим върху какво е необходимо да се фокусирате, да изведем предимствата и да Ви насочим към недостатъците, върху които е добре да поработите.

  • Добивате обща представа как протича едно интервю за работа в зависимост от това дали е първа среща, или последващ етап от подбора.

  • Съпоставяме професионалните и персоналните Ви качества спрямо изискванията на конкретната позиция и Ви даваме насоки какво да изведете на преден план.

  • Получавате експертни съвети от опитен HR по няколко направления: как да се държите; как и какво да говорите - кои теми е добре да повдигнете и кои въпроси можете да отнесете към интервюиращия на първо или последващо интервю, както и кои не са подходящи за този момент; получавате препоръка за облеклото и външния си вид.

Заслужава си да инвестирате в себе си и в подготовката си за интервю за мечтаната работа. Това Ви дава възможност да получите обективна оценка на представянето си и да добиете нужната доза увереност, че можете да се справите!

Търсите съдействие, за да се подготвите за интервю за работа?

Абонирай се за новини от EMPOWER

Абонирайте се, за да получавате новини от нас.