Бизнес решения

Развитието на бизнеса определя и приоритетите му. Разбираме това и сме тук, за да съдействаме, спрямо потребностите, във всеки етап. ЗАЕДНО сме способни да поведем компанията напред и да подготвим хората, които стоят зад нея, за следващите стъпки към успеха.

Пейрол

Нека съдействаме с цялостното администриране на възнагражденията - така ще гарантирате конфиденциалност на работните заплати за абсолютно всички служители. Ако не е част от същинската дейност на бизнеса Ви, защо да губите фокус, отделяйки време и ресурси за това?

Научете повече

Изграждане на работодателска марка (Employer branding)

Бъдете сигурни, че фразата employer branding не е само модерно понятие, а определящо решение за популяризиране културата на компанията и изграждане на репутацията Ви като работодател. Независимо дали сте малка, средна или голяма организация, имиджът Ви оказва влияние на няколко нива.

Научете повече

Организационно консултиране

Ще започнем с цитат от Теодор Рузвелт, 26-тият Президент на САЩ: “Не греши този, който не прави нищо!” Съгласни сме, че грешките дават полезни уроци и ни насочват в бъдеще. Но и не е нужно така лесно да попадаме в капана им, ако има на кого да се разчита за експертно мнение и съвет.

Научете повече

Тренинги

В зависимост от специфичните нужди на компанията и екипа Ви можем да организираме различни типове обучения. Без значение дали се отнасят до подготовка на персонал за конкретни проекти, по които организацията Ви се готви да работи, или се съсредоточавате върху повишаване квалификацията и/или мотивацията на служителите си.

Научете повече

Търсите съдействие за бизнеса си?

Абонирай се за новини от EMPOWER

Абонирайте се, за да получавате новини от нас.