Подбор

При подбора на кадри използваме доказани методи, модерни похвати или комбинация от различни подходи. Работим строго индивидуално на база конкретния случай, за да гарантираме, че ще открием човека, който може да допринесе с опита си за развитието на екипа и бизнеса.

Разчитайте на нас, както за откриването на професионалисти за ръководни позиции (имаме опит с executive search и headhunting), така и за всички останали нужди на компанията. Предлагаме и outplacement на служители от високите нива. Ако вече е време да се разделите, но не виждате как това да се случи само с добри чувства, ние имаме решението.
При необходимост можем да съдействаме с onsite recruiter.

За кого са подходящи услугите ни по подбор на персонал?

За всички компании, без значение от размера на бизнеса. Вместо да отделяте от собственото си време или да инвестирате ресурси от компанията в дейности по откриване на подходящите хора, свържете се с empoWEr.

Защо да ни се доверите?

  • Използваме дългогодишния си опит и богата база от контакти, за да осъществяваме качествен подбор.

  • Получавате листа само с най-подходящите кандидати. Както спрямо компетенциите им, така и според това до колко се вписват в екипа, дали разбират културата на компанията и до колко я възприемат като своя.

  • Спестявате си време от първоначалния етап на подбора и се фокусирате върху същинския стадий - среща с хората, между които да намерите своя човек.

  • Имате възможност да запазите анонимността на компанията си във фазата на търсене на подходящ персонал или мениджър. Без да разкривате бъдещите си планове пред конкурентите, без да създавате безпокойство в текущите си служители.

Знаем, че доверие се печели трудно, а се губи, още преди да сме успели да се здрависаме. Но опитът ни показва, че си заслужава да се запознаем. Защото ни е грижа за хората, а какво е компанията Ви, ако не група от подходящите хора? Хора, водени от мотивацията заедно да вървят напред. Готови сме да съдействаме, за да ги открием и да ги развиваме.

Търсите съдействие при подбора?

Абонирай се за новини от EMPOWER

Абонирайте се, за да получавате новини от нас.